Nyheter

Praktikanter på besök

Vecka 8-12 går det att boka körlektioner med våra två praktikanter Victor och Caroline som utbildas till trafiklärare. Ni får då 25 minuter extra körlektionstid för samma pris som en ordinarie körlektion. Allan är med på körlektionerna och är ansvarig trafiklärare. Ring eller maila oss för mer info!

Köp presentkort till någon du tycker om

Välkommen in till oss och köp presentkort laddat med valfritt belopp!

Mopedutbildning

Teorikurs klass I och II:

Nästa teorikurs: 4/3- 5/3 kl. 11:00-15:30 båda dagarna

På påsklovet: 10/4 och 12/4 kl. 10:50-15:35 båda dagarna

Maila elevens uppgifter; namn, personnummer, telefonnummer, mailadress och vilken klass eleven ska köra till info@saltsjotrafikskola.se

Se mera info under moped I eller II

Glöm ej att boka riskettan!

Under kurser ”Boka riskutbildning”

Vi har automat bil

Följ oss på Facebook

Om oss

Historia

Saltsjö trafikskola grundades år 2007 av Allan Löfgren, som har en lång bakgrund som inspektör på Vägverket/Trafikverket, tillsammans med sin svärson Aleksander Ndoja som precis gick ut skolan som trafiklärare.

När det startade gick det väl lite små-segt precis som för de flesta nystartade företag, men lika fort som man hann blinka var det full rulle!

2008 – kom ett tillskott: trafiklärare Maria Löfgren Ndoja, som både är Allans dotter och Alex fru, till Saltsjö trafikskola. Hon har jobbat som trafiklärare sedan år 2003.

Skolan blev väldigt omtyckt och när vi tittar på våra omdömen blir vi väldigt glada och stolta. :)

2009 – blev Saltsjö Trafikskola: Saltsjö Trafikskola AB

2009 – kände Maria, som både satt i receptionen och var ute och körde med elever, att nu är det mycket. Vi behövde en receptionist, Lena Nanberg är en väldigt glad och social tjej som samma år tog sitt körkort med skolan.

2010-2016 – kom ytterligare en trafiklärare: Lasse Carlberg. Under tiden han utbildade sig som trafiklärare gick han även praktiken hos oss och när han var klar började han jobba på en gång på Saltsjö trafiskola. Det kunde inte ha blivit ett bättre tillskott än Lasse! Eleverna stormtrivs med honom.

2012 – slutade Lena hos oss efter tre år som receptionist.  Nu har vi Maria Löfgren Ndoja som sitter i receptionist och tar hand om er via besök, telefon och via mail.

2014 – Gjorde Christel sin långpraktik på Saltsjö trafikskola. Även Christel blev utbildad av Allan Löfgren som vi andra har blivit. Efter praktiken började Christel att jobba på skolan.

2016- Johanna kom till oss och gör ett strålande jobb på kontoret, har ni några frågor tveka inte att ta kontakt med Johanna.

Läs omdömen om oss hos LocalEars: