Nyheter

Praktikanter på besök

Vecka 8-12 går det att boka körlektioner med våra två praktikanter Victor och Caroline som utbildas till trafiklärare. Ni får då 25 minuter extra körlektionstid för samma pris som en ordinarie körlektion. Allan är med på körlektionerna och är ansvarig trafiklärare. Ring eller maila oss för mer info!

Köp presentkort till någon du tycker om

Välkommen in till oss och köp presentkort laddat med valfritt belopp!

Mopedutbildning

Teorikurs klass I och II:

Nästa teorikurs: 4/3- 5/3 kl. 11:00-15:30 båda dagarna

På påsklovet: 10/4 och 12/4 kl. 10:50-15:35 båda dagarna

Maila elevens uppgifter; namn, personnummer, telefonnummer, mailadress och vilken klass eleven ska köra till info@saltsjotrafikskola.se

Se mera info under moped I eller II

Glöm ej att boka riskettan!

Under kurser ”Boka riskutbildning”

Vi har automat bil

Följ oss på Facebook

Vår personal

Trafikskolechef/trafiklärare: Aleksander Ndoja 
Utbildningsledare/trafiklärare/receptionist: Maria Löfgren Ndoja
Trafiklärare: Christel Dunör
Trafiklärare: Allan Löfgren
Receptionist: Johanna Åkesson

Aleksander Ndoja

Alex är en trafiklärare med ett stort engagemang och hunger att få hjälpa dig att ta ditt körkort med moderna och pedagogiska metoder. Alex kommer även utbilda, utöver svenska, på Albanska,(shqip) Grekiska och Engelska.

 

Maria är utbildningsledare/trafiklärare/receptionist har riskutbildning del-1. Maria är glad och positiv, hon ger dig en trygghet i bilen och god utbildning som leder till körkort.

 

Allan Löfgren

Allan öppnade Saltsjö Trafikskola tillsammans med Alex 2007. Innan det arbetade Allan som trafikinspektör på Vägverket/Trafikverket så han har utfört ca 50.000 körkorts prov.
Nu har  Allan gått i pension men hjälper gärna till här ibland. Har även utbildat Alex och Lasse i bil under deras utbildning.

 

Christel är vårat nya tillskott på skolan, Christel gick sin långpraktik på Saltsjö trafikskola och hade Allan Löfgren som handledare. Christel är Glad och positiv. Utbildar även på engelska.