Nyheter

Praktikanter på besök

Vecka 8-12 går det att boka körlektioner med våra två praktikanter Victor och Caroline som utbildas till trafiklärare. Ni får då 25 minuter extra körlektionstid för samma pris som en ordinarie körlektion. Allan är med på körlektionerna och är ansvarig trafiklärare. Ring eller maila oss för mer info!

Köp presentkort till någon du tycker om

Välkommen in till oss och köp presentkort laddat med valfritt belopp!

Mopedutbildning

Teorikurs klass I och II:

Nästa teorikurs: 4/3- 5/3 kl. 11:00-15:30 båda dagarna

På påsklovet: 10/4 och 12/4 kl. 10:50-15:35 båda dagarna

Maila elevens uppgifter; namn, personnummer, telefonnummer, mailadress och vilken klass eleven ska köra till info@saltsjotrafikskola.se

Se mera info under moped I eller II

Glöm ej att boka riskettan!

Under kurser ”Boka riskutbildning”

Vi har automat bil

Följ oss på Facebook

Våra bilar

Våra bilar är vårt främsta arbetsredskap, och vi ser till att alltid ha nya fordon i perfekt skick.Vi använder säkra och lättmanövrerade 3 bilar Volkswagen Golf .TSI, årsmodell 2015, och 2 bilar Golf  2012.Givetvis håller våra fordon högsta standard vad gäller säkerhet. Kör säkert med låsningsfria ABS-bromsar och krockkuddar, även i sidorna.Kör svalt på sommaren med luftkonditionering.

Volkswagen Golf har fått ge namn åt en hel bilklass. Med fler än 20 miljoner tillverkade bilar kan man verkligen tala om succé. Nya generationen Golf är rymligare än den föregående och betydligt mer välutrustad. Bilarna är i miljöklass 1. I standardutrustningen ingår bl.a. förar- och passagerarairbags, sidoairbags fram och ABS-bromsar. Bilarna är naturligtvis rökfria. Följ Golfströmmen, du också!

I stort sett alla som provkört nya Golf är överens om att det är en bra bil som ligger i det absoluta toppsegmentet i sin klass. Med fokus på säkerheten, komforten, utrustningen och hur lättkörd bilen är, så är det den överlägset bästa övningsbilen.

nytt hus oss Vi  har också automatbilar!